Bestellen - Gooisch Authentiek Desembrood

Desembrood

met Gooisch accent

NUMMER 1 VAN NEDERLAND!

Op 28 september hebben de bakkers een desem award in ontvangst genomen voor het beste desembrood van Nederland in de categorie ongevuld brood. Een prachtige prestatie bij deze vijfde editie van de DesemAwards die dit jaar werd gehouden op woensdag 23 september in Wageningen. De inzending uit het assortiment Gooisch Authentiek werd met veel zorg gebakken en gebracht voor de keuring. Christiaan was heel blij toen hij de uitslag hoorde van Geert Caniels, directeur van het Echte Bakkersgilde. Christiaan: “Dit is echt heel mooi! Desembrood is een lekker en authentiek product waarvoor je echt naar de ambachtelijke bakker komt. Super dat we met onze ongevulde variant het beste scoren.”

STOER, KNAPPERIG, LUCHTIG, EN MET LIEFDE GEPRODUCEERD.

Naast het vanzelfsprekende vakmanschap van de bakkers is er veel tijd nodig om een goed eindproduct dagelijks vers te produceren. Bakken met desem is een langdurig proces. Natuurlijke gisting heeft meer tijd nodig. Het brood heeft een rijstijd van 18 uur. Dat dit ten goede komt aan de smaak van het brood is te proeven. De smaak is vol en fris.

Onze bloem is biologisch en wordt speciaal geimporteerd uit Frankrijk. Door de bijzondere bereidingswijze is Gooisch Authentiek lekker mals en heeft het een stevige knapperige korst.

Joey Haage
Broodbakker 'Gooisch Authentiek'

In normaal brood zorgt gist voor het rijzen van het deeg. Hierdoor ontstaat een luchtige structuur. Het bijzondere van Gooisch authentiek is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen. Gooisch authentiek uit onze winkels is direct gereed voor gebruik.

Wil je echt genieten van de volle smaak en krokante korst, dan kun je het brood in ongeveer 10 minuten op 220 graden nabakken. Je kunt het brood eventueel invriezen om er later van te genieten!

maatwerk-eigen-broodlijn-prijskaartje-desemlijn-v2-kwakman-jpg
Christiaan Kwakman
Broodbakker 'Gooisch authentiek'

UNIEKE SMAAKBELEVING

rogge desembrood beste van nederland bakkerij kwakman
Rogge desem
- Desem tarwe durum roggebrood -
Spelt-Desembrood-wit-Bakkerij-Kwakman
Desembrood spelt wit
- Desem tarwespelt wit -
Cruncy-desembrood-bakkerij-kwakmannl
Crunchy desem
- Desem meergranenbrood -
Desem meergranen
Desem meergranen
- Desem tarwe haver rogge en gerst -