Online bestellen -

Desembrood

met Gooisch accent

STOER, KNAPPERIG, LUCHTIG, EN MET LIEFDE GEPRODUCEERD.

DAT IS GOOISCH AUTHENTIEK

Naast het vanzelfsprekende vakmanschap van de bakkers is er veel tijd nodig om een goed eindproduct dagelijks vers te produceren. Bakken met desem is een langdurig proces. Natuurlijke gisting heeft meer tijd nodig. Het brood heeft een rijstijd van 18 uur. Dat dit ten goede komt aan de smaak van het brood is te proeven. De smaak is vol en fris.

Onze bloem is biologisch en wordt speciaal geimporteerd uit Frankrijk. Door de bijzondere bereidingswijze is Gooisch Authentiek lekker mals en heeft het een stevige knapperige korst.

Joey Haage
Broodbakker 'Gooisch Authentiek'

In normaal brood zorgt gist voor het rijzen van het deeg. Hierdoor ontstaat een luchtige structuur. Het bijzondere van Gooisch authentiek is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen. Gooisch authentiek uit onze winkels is direct gereed voor gebruik.

Wil je echt genieten van de volle smaak en krokante korst, dan kun je het brood in ongeveer 10 minuten op 220 graden nabakken. Je kunt het brood eventueel invriezen om er later van te genieten!

maatwerk-eigen-broodlijn-prijskaartje-desemlijn-v2-kwakman-jpg
Christiaan Kwakman
Broodbakker 'Gooisch authentiek'

UNIEKE SMAAKBELEVING

rogge desembrood
Rogge desem
Spelt-Desembrood-wit-Bakkerij-Kwakman
Desembrood spelt wit
Cruncy-desembrood-bakkerij-kwakmannl
Cruncy desem
Desem meergranen
Desem meergranen
I.v.m. het Coronavirus zien we dat veel klanten hun bestelling thuis bezorgd willen krijgen. Hierdoor is het drukker dan normaal op de website en in onze winkels. Onze bezorgers zetten bestellingen nu tot nader order bij uw voordeur neer. Personeel van Bakkerij Kwakman volgt zoveel mogelijk het advies van het landelijke RIVM. Bij vragen neem gerust contact op. Bedankt voor uw begrip>Team Kwakman
Holler Box