OVER DE ECHTE BAKKER KWAKMAN

Bakkerij Kwakman is al 50 jaar een begrip in het Gooi als het om het lekkerste brood en banket gaat. We werken voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van onze verschillende soorten deeg. Elke dag maken we heerlijke broden zoals speltbrood, desembrood, en natuurlijk de traditionele broden, stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit.

Onze bakkers leggen een proeve van bekwaamheid af en het hele jaar door moeten zij bewijzen dat ze keurmerkwaardig zijn om zich ‘echte bakker’ te mogen noemen. De gedeelde ambitie om steeds beter te worden heeft er toe geleid dat onze bakkers het lekkerste brood en banket voor u bakken. In een ambachtelijk bedrijf als bakkerij Kwakman is vakmanschap natuurlijk onmisbaar. Uiteraard voldoen we aan de kwaliteitseisen van FSSC2200. Alleen zo weet u zeker dat het beste brood en banket van Bakkerij Kwakman komt.

Naast onze vertrouwde en bekende service en ambachtelijke kwaliteit bieden we vanaf nu ook de mogelijkheid om online uw producten bij ons te bestellen. Wilt u toch liever geadviseerd worden in de winkel, dan staat ons enthousiaste team graag voor u klaar.