Desembrood

met Gooisch accent

STOER, KNAPPERIG, LUCHTIG, EN MET LIEFDE GEPRODUCEERD.

Naast het vanzelfsprekende vakmanschap van de bakkers is er veel tijd nodig om een goed eindproduct dagelijks vers te produceren. Bakken met desem is een langdurig proces. Natuurlijke gisting heeft meer tijd nodig. Het brood heeft een rijstijd van 18 uur. Dat dit ten goede komt aan de smaak van het brood is te proeven. De smaak is vol en fris.

Onze bloem is biologisch en wordt speciaal geimporteerd uit Frankrijk. Door de bijzondere bereidingswijze is Gooisch Authentiek lekker mals en heeft het een stevige knapperige korst.

Joey Haage
Broodbakker 'Gooisch Authentiek'

In normaal brood zorgt gist voor het rijzen van het deeg. Hierdoor ontstaat een luchtige structuur. Het bijzondere van Gooisch authentiek is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen. Gooisch authentiek uit onze winkels is direct gereed voor gebruik.

Wil je echt genieten van de volle smaak en krokante korst, dan kunt u het brood in ongeveer 10 minuten op 220 graden nabakken. Je kunt brood eventueel invriezen om er later van te genieten!

maatwerk-eigen-broodlijn-prijskaartje-desemlijn-v2-kwakman-jpg
Christiaan Kwakman
Broodbakker 'Gooisch authentiek'

UNIEKE SMAAKBELEVING

rogge desembrood
Rogge desem
Spelt-Desembrood-wit-Bakkerij-Kwakman
Desembrood spelt wit
Cruncy-desembrood-bakkerij-kwakmannl
Cruncy desem
Desem meergranen
Desem meergranen